Wie

‘Als ik straks een mail mag krijgen waarin staat dat iemand zijn kunstcollectie is gestart bij PAR, kan je me van de vloer rapen van blijdschap
Print – art – read is Janet Keukelaar

Mijn ervaring op visueel gebied lag de afgelopen 10 jaar bij het grafisch ontwerpen. Als zelfstandig ontwerper heb ik gewerkt aan het goed laten zien van bedrijven, projecten, campagnes en tentoonstellingen. Het ‘laten zien’ heb ik ook in het onderwijs gebracht, waarbij ik het met studenten niet had over ‘een lekker plaatje’ of een ‘mooi vormpje’, maar over wat beelden vertellen en hoe je dat kan inzetten voor je eigen verhaal.

Deze werkzaamheden hebben betrekking gehad op publieke en zakelijke verhalen. Met print – art – read wil ik beeld brengen in privé situaties, bij de mensen thuis.

De afgelopen jaren ben ik met veel fotografen en grafici in contact gekomen. De komende tijd wil ik dat nog veel meer. Fotografie, grafische prints en boeken zijn voor mij een drie-eenheid waar ik van hou en graag in mijn privé omgeving terugzie. Met print – art – read wil ik anderen stimuleren en helpen om ook kunst en boeken in huis te halen. Daarnaast hoop ik fotografen en graphic artists in contact te laten komen met een breed publiek.