PAR voor bedrijven

Bedrijven kunnen natuurlijk de BTW op kunst terugvragen en de kosten die overblijven zijn aftrekbaar. Maar er is meer.

Meedenken op de bedrijfsvloer

Kunst kan net zo krachtig zijn in het overbrengen van je bedrijfsvisie als een slogan in andere communicatie. Krachtiger nog: het heeft invloed op hoe iemand zich voelt binnen de muren van jullie bedrijfsrelatie. Rondlopend, zittend in gesprek, tijdens het nadenken over de volgende stap. Voor een bezoeker en voor de diegene die er dagelijks is.

Het hangt sterk samen met het bedrijf, de mensen en de locatie. Het kan best ingewikkeld zijn daar een oplossing voor te vinden. Het kan in ieder geval beginnen met een gesprek met PAR. Ook als er niet direct iets definitiefs zit in de vaste collectie, kan het zijn dat PAR je op weg kan helpen. Of dat we een kunstenaar vragen aan het werk te gaan voor jullie bedrijf. Samen kunnen we een kader scheppen waarin de kunstenaar vrij kan werken en de werkomgeving een aangename, uitdagende, inspirerende plek wordt.

Interieur architecten & stylisten

De werken bij PAR kunnen een waardevolle toevoeging zijn bij diverse zakelijke projecten. Bij de inrichting van een privé woning of een bedrijfslocatie maken visuele werken op de muur het plaatje compleet. Een intieme, verrassende of ontwapenende overbrugging tussen het zorgvuldig uitgevoerde concept en de personen die er in zullen wonen of werken

Zo ook in sets en fotoshoots waar kunst de look&feel van het verhaal, het seizoen, de emotie nog meer diepte kan geven.